Harjoittelija

PHZ Full Stack koodaamassa

Liity koodin valoisalle puolelle!

PHZ.fi Full Stack on ketterä, suomalainen, kokeneiden koodarien perustama ohjelmistoyritys, joka myy Web-ohjelmistokehityskonsultointia asiakasprojekteille, toteuttaa asiakkaille IT-projektien kokonaistoimituksia sekä kehittää omia tuotteita. Tässä pientä esimakua omista tuotteistamme: https://phz.fi/products/ . Toimialoina vahvimmat ovat tällä hetkellä media-ala sekä julkinen sektori.

Panostamme vahvasti Lean- ja Agile-prosessimalleihin (Extreme Programming), työparien muodostamiin tiimeihin, ja olemme toimineet TDD-periaatteiden mukaisesti jo vuodesta 2004 alkaen. Haluamme palvelukseemme vain ohjelmistoalan parhaat tekijät, jotka palkitsemme hyvillä henkilöstöeduilla ja keskimääräistä paremmalla palkkatasolla. Pystymme tarjoamaan työntekijöillemme mielenkiintoisten projektien ja hauskojen tiimikaverien lisäksi aidon mahdollisuuden kehittyä koodarina ja olla päätyön ohella osana vaikkapa pelinkehitystöissä tai muissa omaa mielenkiintoa vastaavissa kehitystöissä. Tässä videossa lisää meistä:

Etsimme nyt yhtä tai useampaa harjoittelijaa toimsitollemme. Olet hakemamme, mikäli suurin osa seuraavista sanoista sytyttävät lampun pääsi päällä:

Tarvittava osaaminen:
– ohjelmointitaito: Java, Node.js, PHP, Python, Scala, C# tms.

Muut taidot, joista on lisähyötyä, mutta jotka eivät ole pakollisia:
– Frameworkit: React, AngularJS
– HTML, CSS
– Linux

Huomioithan, että meillä on jatkuvasti uusia mielenkiintoisia projekteja avautumassa. Siksi sinun kannattaa kertoa itsestäsi, vaikka juuri tämä positio ei tuntuisi täysin osuvan.

Hakeminen on suoraviivaista. Lähetä meille cv:si (tai linkki LinkedIn-profiiliisi) joko emailitse rekrytointi@phz.fi

PS. Meille hyvä koodi työaikana on arvokkaampi kuin ylitöinä tehty huono koodi.

Net Promoter Score (NPS) Monitoring