PHP-ohjelmoija

Liity koodin valoisalle puolelle!

PHZ.fi Full Stack on ketterä, suomalainen, kokeneiden koodarien perustama ohjelmistoyritys, joka myy Java- ja Web-ohjelmistokehityskonsultointia asiakasprojekteille, toteuttaa asiakkaille IT-projektien kokonaistoimituksia sekä kehittää omia tuotteita. Tässä pientä esimakua omista tuotteistamme: https://phz.fi/products/ . Toimialoina vahvimmat ovat tällä hetkellä media-ala sekä julkinen sektori.

Panostamme vahvasti Lean- ja Agile-prosessimalleihin (Extreme Programming), työparien muodostamiin tiimeihin, ja olemme toimineet TDD-periaatteiden mukaisesti jo vuodesta 2004 alkaen. Haluamme palvelukseemme vain ohjelmistoalan parhaat tiimityöntekijät, jotka palkitsemme hyvillä henkilöstöeduilla ja keskimääräistä paremmalla palkkatasolla. Pystymme tarjoamaan työntekijöillemme mielenkiintoisten projektien ja hauskojen tiimikaverien lisäksi aidon mahdollisuuden kehittyä koodarina ja olla päätyön ohella osana vaikkapa mukana pelinkehityksessä tai muissa omaa mielenkiintoa vastaavissa projekteissa. Tässä videossa lisää meistä:

Etsimme nyt yhtä tai useampaa PHP-ohjelmoijaa asiakasprojekteihimme. Olet hakemamme, mikäli suurin osa seuraavista sanoista sytyttävät lampun pääsi päällä:

Tarvittava osaaminen:
-PHP
-MySQL
-Automaattitestaus (phpUnit)

Muut taidot, joista on lisähyötyä:
-CMS:t Drupal, WordPress
-Frameworkit Symfony, Laravel, Zend, PHPSlim
-NoSQL
-Erilaiset Javascript-kirjastot React.js, AngularJS, Vue.js
-HTML5, CSS3, LESS/SASS, Bootstrap, Foundation
-AWS

Huomioithan, että meillä on jatkuvasti uusia mielenkiintoisia projekteja avautumassa. Siksi sinun kannattaa kertoa itsestäsi, vaikka juuri tämä positio ei tuntuisi täysin osuvan.

Hakeminen on suoraviivaista. Lähetä meille cv:si (tai linkki LinkedIn-profiiliisi) joko emailitse rekrytointi@phz.fi tai Rekrytointitallin järjestelmien kautta 21.1.2018 mennessä. Lisätietoja antaa tj. Antti Hätinen 0505688732 tai rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen Rekrytointitallista: 0405773768 tai mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi

PS. Meille hyvä koodi työaikana on arvokkaampi kuin ylitöinä tehty huono koodi.

Net Promoter Score (NPS) Monitoring